NIELSEN BAINBRIDGE NIELSEN BAINBRIDGE NIELSEN BAINBRIDGE

Η NIELSEN BAINBRIDGE αποτελεί μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες παραγωγής τζαμιών κορνιζοποιείας και μουσειακών γυαλιών.

Τα παρακάτω είδη μουσειακού γυαλιού καλύπτουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για μικρή αντανάκλαση, μεγάλη μετάδοση (διαπερατότητα) φωτός, υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UV, παράμετροι που συμβάλλουν στην ανάδειξη και στην προστασία των έργων τέχνης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανάλογα με τις ιδιότητές τους, προσδιορίζεται και το κόστος τους. 

True Color Water White (ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ!!!)

Πρόκειται για ένα επαναστατικό γυαλί με βελτιωμένες ιδιότητες σε σούπερ ανταγωνιστική τιμή!
Διαθέτει:
  • 3 επιστρώσεις τιτανίου σε κάθε πλευρά
  • ελάχιστη (περίπου 1-1,2%) αντανάκλαση φωτός
  • 98% διαπερατότητα φωτός 

 

ClearColour UV 60

Μη ανακλαστικό γυαλί με βελτιωμένες ιδιότητες: Σύγκριση με το κανονικό γυαλί

  • Τετραπλή επίστρωση σε κάθε πλευρά
  • Μη ανακλαστική ιδιότητα: περίπου 98%
  • Αντανάκλαση: περίπου 1%
  • Βασικό γυαλί: extra clear
  • Μείωση κατά 60% της ακτινοβολίας UV

 

 

 

Παρόλο που το κανονικό γυαλί έχει σχετικά μικρή αντανάκλαση (περίπου 8%), το ClearColour UV60 πετυχαίνει μηδαμινή σχεδόν αντανάκλαση, της τάξης του 1%.

Το ClearColour UV 60 είναι κατάλληλο για κορνίζες έργων τέχνης, ασπρόμαυρων και έγχρωμων φωτογραφιών, κεντημάτων και αποτελεί την πιο συμφέρουσα οικονομική λύση.

 

      

 

ClearColour UV92

Αντοχή χρωμάτων στο χρόνο & ξεκάθαρη λαμπρότητα

Μοναδικός συνδυασμός προστασίας από την ακτινοβολία UV και μη ανακλαστικής επίστρωσης. Μόνιμη προστασία του έργου από τον ήλιο και διατήρηση λαμπερών και αληθινών χρωμάτων στο χρόνο.

Ακτινοβολία UV και μη ανακλαστική επίστρωση: Σύγκριση με το κανονικό γυαλί

   

 

 

Ο επαναστατικός συνδυασμός της προστασίας από την ακτινοβολία UV κατά 92% και της μη ανακλαστικής επίστρωσης, μπλοκάρει όλες σχεδόν τις ακτίνες UV, καθώς και τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις, προστατεύοντας και διατηρώντας τα έργα τέχνης αναλλοίωτα στο χρόνο, έναντι του κανονικού γυαλιού που δεν διαθέτει τις ανωτέρω ιδιότητες.