Ειδικές κατασκευές Ειδικές κατασκευές Ειδικές κατασκευές
Ειδικές κατασκευές
Ειδικές κατασκευές

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΤΑΟΥΞΗΣ αναλαμβάνει κάθε είδους γυάλινη κατασκευή από γυαλί ή plexiglass και σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο πορτφόλιο κατασκευών σε χώρους εστίασης και αναψυχής (π.χ.: σύστημα από γυάλινες φυσαρμόνικες (μπάζες), συρόμενα φύλλα, σκάλες, καθρέπτες, ειδικές κατασκευές, κλπ.), σε καταστήματα και γραφεία (π.χ.: βιτρίνες, αυτόματες και σταθερές πόρτες, γυάλινα δάπεδα, τζάμια αλεξίσφαιρα, ασφαλείας, κλπ.) και σε κατοικίες (π.χ.: ντουζιέρες, εσωτερικές πόρτες, αίθρια, στέγαστρα, μπαλκόνια, ειδικά γυαλιά για έπιπλα κουζίνας, καθρέπτες, κλπ.). Το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό.

Ενδεικτικά αναφερόμαστε στο σύστημα της φυσαρμόνικας (μπάζες), στο οποίο η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία και έχει παράσχει τις υπηρεσίες της σε πλήθος επιχειρήσεων και κατοικιών.

Το σύστημα φυσαρμόνικας αποτελεί τα τελευταία χρόνια την πρώτη των χώρων εστίασης και αναψυχής, καθώς τους παρέχει τη δυνατότητα να λειτουργούν τόσο ως κλειστοί χώροι το χειμώνα με μηδαμινές απώλειες θερμότητας, όσο και ως (ημι)ανοιχτοί χώροι το καλοκαίρι. Το σύστημα χρησιμοποιείται επίσης και ως διαχωριστικό σε εξωτερικούς χώρους και βεράντες κατοικιών.

Πρόκειται για "έξυπνο" και εύχρηστο μηχανισμό, με δυνατότητα απεριόριστων ανεξαρτήτων φύλλων και πολλών διαφορετικών εφαρμογών. Τα φύλλα κινούνται εύκολα και αθόρυβα με ράουλα μέσω οδηγού τοποθετημένου στην οροφή. Ξεδιπλώνουν για να κλείσουν ένα χώρο και στη συνέχεια διπλώνουν και τοποθετούνται σε κρυφό σημείο, ώστε να μην καταλαμβάνουν ωφέλιμο χώρο και να μην είναι ορατά από τους παρευρισκόμενους. Με αυτόν τον τρόπο, πέρα από την άριστη λειτουργικότητά τους,  προσδίδουν υψηλή αισθητική και αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε χώρο.

Πατήστε εδώ για να δείτε δείγμα από γυάλινες κατασκευές όλων των ειδών που έχουμε αναλάβει.